Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ózdi állások képes leírás - Ózd.tlap.hu
részletek »

Ózdi állások - Ózd.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ozd.tlap.hu » Ózdi állások
Keresés
Találatok száma - 4 db
Careerjet

Careerjet

Careerjet egy keresőmotor, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a felhasználó az interneten meghirdetett állásajánlatokra könnyen és gyorsan rátaláljon. A világhálón fellelhető, a vállalatok, állásközvetítő cégek és munkaközvetítő ügynökségek weboldalán megjelentetett számos álláshirdetést egy helyre gyűjti. A könnyen kezelhető webes felület megtakarítja az álláskeresőknek a fáradságot: lévén nincs szükség arra, hogy az összes hirdető weboldalát külön-külön felkeressék. Az állásajánlatokat azonban nem Careerjet hirdeti meg, Careerjet Önt a hirdetést eredetileg megjelentető weboldalra irányítja át. Így Careerjet alapvetően a hirdetők weboldalának látogatottságát növeli.

Jobinfo

Jobinfo

Ózd városi és országos állásajánlatok. Válassza ki milyen munkát keres, vagy tekintse meg kiemelt álláshirdetéseinket. Kategória szerinti szűrés mellett a munkavégzés földrajzi elhelyezkedése, vagy nyelvtudás szerint is kereshet. Ha további szempontokat is szeretne megadni, használja a részletes keresőt.

Profession

Profession

A Profession álláskereső portál Ózdi állásajánlatai. Miért legyen ügyfelünk? - Mert naponta több, mint 50.000 álláskereső látogatja oldalunkat. - Hirdetése a beérkezéstől számított akár 49 percen belül megjelenhet. - Folyamatosan bővülő önéletrajz adatbázisunkban több tízezer pályázó naprakész pályázata közt kereshet.

Workania

Workania

Állást keres? Aktuális állásajánlatok az Ózd régióban. Találjon új munkát még ma! Szabad munkahelyek az Ózd régióban. Önéletrajz: A helyesen megírt önéletrajz a siker 50%-a. Hozza létre önéletrajzát! Fizetések - Merces: Hasonlítsa össze fizetését másokéval az Ön pozíciójában! Diákmunkák: Plusz jövedelemre vágyik? Válasszon az aktuális ajánlatokból!

Tuti menü